QUESTION :ANSWER


klicka på bilden för att förstora den



FRÅGA: Linnéa- Vart ligger Linnéplatsen? Och vad gör vi om det regnar o måste man grilla om dte är de ni ska göra? :O

SVAR: Linnéplatsen går att hitta på Eniro om ni behöver karta (se bild ovan). Om ni ändå inte kan ta er dit, så kan ni alltid ta bussen. Linje 80 går från Nils Ericson-terminalen (centralstationen) till Linnéplatsen ganska ofta (se bild ovan).
 Och ni vet hur det är att åka buss i Göteborg - hoppa på bara och åk! Är ni rädda för kontrollanter och eventuella böter för att ni åkt utan att betala så kan ni betala sms-biljett (västtrafik är ju cp, så för er som inte har ett busskort får betala med mobilen). Det kostar dryga 17 kr.  Om ni skulle åka fast för tjuvåk så tar vi arrangörer inget som helst ansvar för konsekvenserna (d.v.s. böter). Det går att gå/betala för bussen. Så från Tågstationen, med buss 80 till Linnéplatsen - et Volià - där finns vi!

Om det skulle regna så struntar vi i grillen och köper mat på McDonalds/Burger King eller dylikt och sätter oss där vi får plats (det betyder att vi kanske inte kan sitta i "restaurangerna" utan får samlas någon annanstans. Vi kommer - för att minska på problemen - att uppdatera några dagar innan/ i rad om väderprognosen och dagen innan (alltså - den 14e augusti) kl. 09:00 att ge ut det slutgiltiga beskedet om huruvida det blir grillning eller snabbmat! Tänk på att inte köpa grillmat osv. förrän sista dagen (den 14e augusti) i fall vi skulle ändra oss!
Vi arrangörer tar inget som helst ansvar för bortkastade pengar på grill, om planerna skulle ändras. Om det däremot skulle bli grill, men ni känner för att äta ngt annat  -varsågoda och gör det! Dock skulle det vara trevligt om ni då kunde komma tillbaka till Slottskogen så att alla kan äta tillsammans! :D
Tänk på att alla står för egna rese-& matkostnader!!!

OBS! Ingen behöver känna sig tvingad till att äta om de inte känner för det/äta det vi bestämt. Att äta andra tider blir dock en aning svårt, om det inte är efter 16:00 (eller efter det att ballongerna är släppta/Videon är färdiginspelad).


Kommentarer
Postat av: Freja

Kommer ni vara typ där man hoppar av vid bussen? alltså kommer man att se er? :D

MVH Freja <3

2010-08-09 @ 14:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0