INFORMATION :31 DECEMBER-NYÅRSAFTON MEET

Hej! :3
Tänkte att det var dags för en ny fanmeet och då kom jag på att självaste nyårsafton skulle ju vara HELT awesome att ha en fanmeet på eller hur? Visst, man kanske har annat planerat, men ni som inte har det kan ju komma!

Förhoppningsvis kommer det fans från andra städer, och då tänkte jag att ni kan ju inte åka hem mitt i natten med tåg, så jag får ha 7 stycken sovandes hos mig 8D GEIL. 

Viktigt också är att,DETTA ÄR INGEN VANLIG FANMEET. Man ska ha vanliga ''festkläder'', självklart får man ha TH-kläder om man vill, men det är som en nyårsfest med bara TH-fans! Det kommer inte ha jättemycket med TH att göra egentligen, bara att vi spelar in videos, lyssnar på deras musik, pratar om dem! Så det är egentligen bara som en vanlig ''fest.'' Viktigt är också att ingen alkohol förekommer, då får den/de personerna gå! Just för allas trevnad! =D

Det är ingen direkt sluttid, utan när folk vill/ska åka hem får man åka!
BÖRJAR FÖRMODLIGEN 13.30


Lägg till min msn [email protected] så berättar jag mera! Jag kommer att uppdatera denna beskrivningen, men bättre om du lägger till min msn så förklarar jag mera personligt osv!

HUGS, HOPPAS VI TRÄFFAS!

NYÅRS-FANMEET?

Skippa de förra inlägget helt. Vi struntar i 4 December, och istället kör vi en fanmeet på Nyårsafton?! Awesome eller hur? Shit vad nice..

Skriv för mer information på [email protected].
Mejla eller lägg till mig på messenger.

TSCHÜSSIE.

PLANERAR NY :FANMEET 4 DEC

Vi har även tänkt ha en träff innan 5 Mars. Då hade vi tänkt att den 4 December passar bra! Jag och Mira skall planera nu på msn, någon mera som vill vara med? :] Lägg till min msn [email protected] så bjuder jag in dig till en gruppchat!

RSS 2.0