QUESTION :ANSWER ~2



FRÅGA: anonym- måste man betala helium?

SVAR: En flaska helium kostar 400 kr och räcker till 30 ballonger. Det är 66 deltagare anmälda på facebook, så vi antar att det kommer att komma ungefär lika många. Eftersom att det ändå är såpass många så räcker det om alla har en ballong var.  Vi tre arrangörer har inte riktigt råd med att betala 800 kr för två heliumflaskor. Om alla däremot betalar 20 kr var (och vi räknar med t.ex. 60 deltagare) så blir det (20 kr X 60 deltagare = 1200 kr). Då har vi pengar till 3 heliumflaskor och kan därmed släppa 90 ballonger.

OBS! Det kommer inte att köpas helium förrän vi har fått in pengar. Det betyder att om några inte ger 20 kr så kommer de personerna inte att få helium heller. Om vi inte får in tillräckligt för ens 1 flaska helium så kommer vi helt enkelt att strunta i att köpa det. Då blir det fiasko av alltihop. En tjuga är inte mycket pengar. Och ja  - vi arrangörer kommer att lägga ut samma summa. Oroa er inte, det är rättvist.

P.S Man får max fylla två ballonger med helium. Vi får räkna på det på plats.


Kommentarer
Postat av: Anonym

ELLER SÅ SLÄPPER VI NER BALLONGERNA I KANALEN!

2010-08-09 @ 21:29:01
Postat av: SONJA.

Nej det gör vi inte. Flera andra fanträffar (inte bara Tokio Hotel) har gjort liknande, och fått böter för nedskräpning. Jag tänker inte betala dem - gör du det?

2010-08-10 @ 15:37:01
URL: http://fanmeet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0