DET BLIR GRILL!


Idag säger väderprognosen något helt annat. Som det ser ut nu så blir det troligtvis uppehåll (alltså inget regn) under hela dagen med 22-26 grader! Det betyder att vi kommer grilla i slottskogen. Kom ihåg att alla står för egna matkostnader/grill+mat. Glöm inte tillbehör så som sax, tändare, bestick osv. Vi ber er också att tänka på följdande:

1.brandrisk (vi vill inte bränna ner slottskogen och halva Göteborg!). Se till att ni kan hantera engångsgrillar (tända och släcka). Tala med era föräldrar!!!

2. Eftersom vi Tokio-fans är goda medborgare och gillar naturen så skräpar vi självklart inte ner! Tänk på att ta med en skräppåse.

3. Alla står för sina egna handlingar. Om någon skulle göra något som kan få konsekvenser (starta eldsvådor, skräpa ner, bete sig illa mot omgivningen eller de andra fansen, snatteri, stöld, slagsmål och dylikt) så får ni stå för följderna själva! Det betyder att vi arrangörer inte har något som helst ansvar för vad de deltagande gör. Om vi som grupp gör något olagligt/något oacceptabelt, står alla i gruppen för sina handlingar individuellt. 

4. De fans som är äldre (t.ex. 15 år och uppåt) har inget juridiskt ansvar över de yngre. Det betyder att om ett yngre fan beter sig dåligt som sagt i exemplena ovan tar de äldre fansen och vi arrangör inget som helst personligt ansvar för den människans handlingar bara för att "vi är äldre och borde veta bättre". Om föräldrar inte kan acceptera detta/och eller tror att deras barn skulle vara kapabla till något av det ovanstående är de självklart välkomna att vara med under dagen!


TITTA IN UNDER KVÄLLEN FÖR DET SLUTGILTIGA BESLUTET OM DET BLIR GRILL ELLER EJ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0