15 AUGUSTI: GÖTEBORG

Den 15 augusti 2010 är det fem år sedan vårat älskade band Tokio Hotel släppte sin första singel – Durch den Monsun! Detta vill vi fans i Göteborg fira med en enorm fan-meeting samma dag! Det spelar ingen roll varifrån du kommer, om du känner någon som ska med eller inte, alla som älskar Tokio Hotel är hjärtligt välkomna!


Klockan 13:00 kommer alla att träffas vid Linnéplatsen, Göteborg och sedan tillsammans ta sig till Slottsskogen. Det är planerat att alla fans tillsammans ska sjunga refrängen på Durch den Monsun, By your side & Forever now (språk bestäms där;). Detta + en liten videohälsning kommer att spelas in och skickas till bandet och postas runt på olika sidor på nätet. Viktigt att alla som filmas ger tillstånd/är bekväma med att filmas!


Efter att den officiella videohälsningen är inspelad kommer det även att filmas senare under dagen då det är tänkt att alla som vill ska grilla i Slottsskogen. Detta kommer också att klippas in i filmen/en förlängd version av fan-meetingen.  Alla tar med egen grill + mat. Om det blir dåligt väder (regn, mulet, blåst, kallt) struntar vi i grillen och köper mat på McDonalds/Burger King och sätter oss på emotrappan tills dess att vi ska vidare(läs nästa stycke).


Runt 16:00 ska det släppas ballonger från tyska bron. Även detta kommer att spelas in. Alla tar med egna
ballonger i valfria färger (kanske helst blå & gul/svart & vit). Det kommer köpas helium till ballongerna, men då flaskan kostar 400;- är det tacksamt om alla bidrar med 20 kr ;)


Alla som har videokamera/digitalkamera med videofunktion får gärna agera kameraman under dagen (alla videor/bilder skickas sedan in till mig, vi ber er att inte släppa något på nätet innan filmen är redigerad, klar och släppt på YouTube) eftersom att vi själva inte har tillräckligt med minne i kameran.


På facebook är det för tillfället 66 anmälda deltagare. Evenemanget heter ”15 augusti! Gigantisk fanträff i Göteborg.” Anmäl er gärna där – dock krävs ingen som helst föranmälan av något slag- och sprid vidare informationen till alla th-galningar ni känner! ;D

 

Vi hoppas att se så många som möjligt från hela landet den 15 augusti!


Varma kramar – Sonja & Stella Skalja, Alice Nilsson,
arrangörer

 


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Eh, vart ligger Linnéplatsen?? Och vad gör vi om det regnar? :O

2010-08-04 @ 14:32:38
Postat av: anonym

måste man betala helium?

2010-08-04 @ 15:16:11
Postat av: Anna

Hej! Är det okej om man bara kommer vid 16.00 tiden till tyska bron och är med och släpper ballonger?!

2010-08-10 @ 21:56:59
URL: http://mizlys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0